Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Dec-2008 06:16 Email | Share | | Bookmark
Kedah - Shoot Bendang

 
 
 
View all 6 photos...







Heheh..Alhamdullilah..dah balik dari kedah pun kami,actualy kedatangan kami disambut dengan Hujan,tapi Okeyla..sebab dapat shoot beberapa moment menarik masa pagi2 tu,
on the way ke pantai merdeka,kitorang tenampak beberapa orang pesawah sedang bekerja ..
so amik gear,shoot jerlah mane yang patut,mereka orang siam rupanya,perempuan semua lak tu,
and sangat ramah,even diorang macam x banyak cakap (maybe sebab kurang fasih),tapi diorang still happy,dahla time tu tengah hujan (agak lebat gak actualy)..tapi still rajin turun ke bendang..

**more pic will Uploaded soon


Thursday, 27-Nov-2008 07:33 Email | Share | | Bookmark
Wedding Hafiz & Ain 23 November 08

 










More Wedding Update boleh tgk Di Http://WeddingCeremony.fotopages.com

Actualy wedding ni Wedding kawan baik Lyn..hehe..saje jer datang nyibuk and tolong2 sayang aku sorang tuh...
apa2 pun.congrats to them..kau orang memang best.gelak jer keje meereke sepanjang hari
***nantikan kami punya kad pulak okeyy??


Monday, 10-Nov-2008 09:12 Email | Share | | Bookmark
SPCA Outing

 
 
 
View all 6 photos...
Outing kucing..hehe..actualy dah lama x outing waktu siang sama rakan2..huhu..
maklumla lately quite bz...with job..with life..with love..ehem!
so...memandangkan Lyn ada assigment yang perlu shoot kucing..

kaji punya kaji punya kaji..adala 1 tempat ni yang memelihara banyak kucing..hehe..
*more information check http://fmuham.fotopages.com <-- mamat ni ada letak info..aku malas nak copy

so enjoy da pictua~










*actualy sangat enjoy dengan tempat tu..even skang ni aku (maybe muham pun) tengah selseme..



Wednesday, 22-Oct-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
Celaba

 
 
 

*credit to Man Broz






Outing sama2 itu hari..thanks to Broz , PP , Nikolas, Abang K , Joe dan Jay
*saje hiddenkan name sebenar mereka.sebab xmau dikenali..pemalu memasing neh


Monday, 20-Oct-2008 04:46 Email | Share | | Bookmark
UPM Convo

 
 
 
View all 10 photos...












[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net