Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jan-2008 21:44 Email | Share | | Bookmark
Ganu - Seberang Takir(pagi)

so lepas dah puas lepak kat Kuala Teganu..aku pun mula la naik bot ke Seberang Takir..
perjalanan ke seberang takir x lama..lebih kurang dalam 5 minit je..








naik moto ngan sorang pakcik nih..baik sangat.die kata dia photographer jugak..hehe

(actualy banyak lagi gambar waktu nih..tapi xmow la upload banyak2..hehe)..


Monday, 14-Jan-2008 21:29 Email | Share | | Bookmark


makcik pergi pasar awal pagi


Salah 1 makanan tempatan terengganu yang popular di serata malaysia - Keropok Lekor


pakcik ni kata.dia dah 50 tahun bawak teksi beca.sama umur dengan kemerdekaan kita tuh..katanya.dia start bawa masa umur dia 20 tahun..and masa zaman 80/90 an..jumlah teksi beca nih mencecah 2000..sekarang ni x sampai seratus kot?ada yang dah pencen..ada yang dah mati..macam2 lagi lah...huhu..


Monday, 14-Jan-2008 15:52 Email | Share | | Bookmark
Ganu kite weiii

hehe..baru nak update..actualy plan nak pegi terengganu nih dah lama..since bulan 12 lagi..tapi disebabkan wedding job dan other outing..(disebabkan cuaca jugak)..aku x dapat nak pegi..
So aku bertolak pada jumaat malam ..naik kat Pwtc terminal..(dihantar oleh muham)..
Bas dalam pukul 11.00..Tiket dapat around 40+ (mahal sebab banyak tiket habis..cis)
so dalam bas..borak2 ngan sorang abg ni..katanya dia baru kenal ngan sorang awek ni..pastu dah tunang suma la..then banyak jugak la die citer (macam luah perasaan jugakla)..pastu die cakap..die nak call tunang die kejab..then masa die call tu..cepat2 tarok ipod..tidoooo ...dalam kul 2 lebey tesedar balik..lor..x abis call lagi mamat nih..pedulikkan la..hehehe

The bus arrive around 6.00am in the morning..so my "12 hour travel" starts here!

keadaan pagi sekitar kuala terengganu


sabtu cuti..tolong keluarga kerja .rajin budak ni


keadaan biasa..tawar menawar di pasar payang..


Monday, 14-Jan-2008 04:57 Email | Share | | Bookmark
ketenangan

 
 
salam,

Tempat : Dataran Senawang
Masa : 6.30pm

semalam satu hari aku tak kuar, hari hujan memanjang disebabkan aku pasang lagu kumpulan HUJAN, tapi semalam petang masa aku nak g beli topup kad, aku sempat la mencari ilham sedikit......tu pun sekejap jer, sebab aku kene tunggu orang datang kat umah,jadi ni la gambar yang sempat aku shoot semalam, dapat la sekeping dua.....berenti kat tepi jalan skejap, shoot n balik umah.hehehehe.





inilah salah satu keindahan yang telah Tuhan beri kepada kita, gunalah mata yang diberi untuk menikmati keindahan yang telah diciptakan,sesungguhnya bukan selamanya kita dapat melihat. satu hari nanti mata kita akan tertutup juga.



Tuesday, 8-Jan-2008 10:22 Email | Share | | Bookmark
lian.....

 
ni gambar yang lian nak tu,.....lama aku simpan.....tghari tadi baru tringat nak buat.....





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net