Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Oct-2008 07:23 Email | Share | | Bookmark
From my eyes - Keropok Lekor

 
 




Friday, 26-Sep-2008 07:54 Email | Share | | Bookmark
Food Product

 


beberapa gambar yang diambil mase Food Photoshoot kat Hotel Nikko Kuala Lumpur


Monday, 22-Sep-2008 01:14 Email | Share | | Bookmark
Fad

 




dah lame tak wat stail2 gini.kalu x dulu bole dikatekan setiap hari wat experimental gini.heheh
actualy pic mamat ni diambil 2 hari lepas.lepas celebrate besday nanad..hehe



Sunday, 14-Sep-2008 05:59 Email | Share | | Bookmark
BBQ buka Puasa

raya beramai2
bunga api mioew
 
View all 8 photos...
yeay...finaly berjaya jugak..thanks to all sebab sudi kerjasama dalam menjayakan program kite ni

1stly..sory to azmie sebab ko tunggu lame giler kat petronas..
2ndly..sory to Lyn n loba2 sebab korg tunggu lame giler jugak kat baganlalang

anyway...hope korang suma happy...
and aku sangat2 happy time tu.masa Man kasi ucapan tu pun.terasa sangat terharu dapat kenal ramai sangat kawan2..



(gambar aku letak sikit dulu..nanti aku up banyak2)















Sunday, 7-Sep-2008 15:11 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS BERBUKA PUASA ALA BBQ




antara yang dah kasi name nak pegi

1. izwan(undermysin) - Paid
2. Zalhilmy(Mie Jack Broz) - Paid
3. Zalhilman(Man d Hust) - Paid
4. zalhafiz(hafiz) - Paid
5. Huda(pasangan Zalhilmy) - Paid
6. Azwin(Fmuham) - Paid
7. Hasfa(Pasangan aku?hehehe) - Paid
8. Marlina(Lyn) -Paid
9. Nadia(Dedey@Paperh34rt) - Paid
10. Sarah(Pasangan Dedey) - Paid
11. Nadiah(Pasangan dedeyjugak) - Paid
12. Mikemurano (pasangan Dedey) - Paid
13. Hafizalazmie (Nikolas) - konsider pegilah kot?
14. Hazwan (Wanzriot) - Paid
15. Anissa (Anis Ixora) - Paid
16. Atyya Natasya (Tasya) Paid


Kalau ade paper x jadi ker...leave a comment,sebelum2nyer hari khamis ini?
pembayaran bole dibuat melalui akaun maybank

no akaun 1622 6330 5263 - Zalhilman Ismail

Man - 0122458396
make sure..lepas buat pembayaran..sms Man..kasitau name and dah buat pembayaran ...karang x pepasal mamat tu buat pegi beli kuih raye pulak...hehehe

sesape lagi yang rase cam berminat nak join and nak berkenal2 kenalan dengan kami..moh ler.....sms / call / leave a comment . ...masih terbuka ..

*pakaian ...kalau rase sudi..pakaila baju melayu @ baju kurung @ baju kebaya..
sebab nanti nak buat photoshoot raye sekali..hehehe,tapi x paksa pun..just sape2 sudi jer..hehe
*sesape tolongla panggil bomoh hujan supaye hari berkenaan x ujan.semayang hajat ker...pasang patung terubozu ker...ape ke..hehehe.kalau x sedey jer nanti aritu...hahaha
*nanti aku fikirkan backup plan kalau Hujan..hewhew..dont wori be hapi

UPDATED

SEMALAM DAH BELI BARANG...HEHE..BROZ DOK PERAM AYAM LAH TU..
*[b]BESOK JUMPE DEKAT PETRONAS SEKSYEN 15 JAM 3 PETANG...
..
kite konvoi reramai..yeargh




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net