Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Sep-2008 01:58 Email | Share | | Bookmark
Wedding 080808

 
 
 
View all 12 photos...
disebabkan kesibukan dan beberapa problem lain..aku xde mase nak update fotopages...
ini antara gambar yang sempat aku Update...anyway..Tahniah kepada Pengantin ,and thanks to Lian sebab kasi kepercayaan dekat aku.
























Sunday, 3-Aug-2008 17:28 Email | Share | | Bookmark
Birtday Party!

 
 
 
View all 6 photos...
hehehe...sabtu lepas..awek Mie (aku dah lupe name..nanti aku tanye Mie Broz Balik.) punye besday..besday yang keberapa?tanye la die sendiri..secret beh..hehe

actualy plan nak buat dekat KAJANG saje..tapi disebabkan muham tetibe nak join..last2 kitorang pegi la KFC Wangsa Maju...
Well.it was a nice Party Thou...hehe..thanks for the cake...it was delicious

(gambar dalam KFC banyak muham amik..jadi credit to him dan biarla die update sendiri bile2 free..hehehe)

thanks to muham sebab banyak berjasa ..pegang flash pun ko..shoot2 pun ko..
well yet ..another day saved by muham...

thanks to Jay too sebab susah2 je datang naik komuter..last2 buat kat KL jugak..wahahha

thanks to Broz bersaudara..sebab invite kami dan belanje kek..hehe..

thanks to azmie?apesal tanks sama lu?wa sesat cari lupunye rumah taw..meh sini belanje aku BigMac lak..bwaahahha

dan last2...trimas kepada suma lah...kauorang memang best .huhuhu
















well i do record some..kamera punye la banyak tup tup... ngalahkan besday celebriti..huhuhu..

kualiti video kurang.pakai hp k800 je...nak lawa meh sapot aku video cam..huahauhua


Sunday, 20-Jul-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
Nadnad & Dedey Photoshoot

dibelakang taPir












*Lokasi ? kat parking MidValley jer...xde duit nak sewa studio

malam minggu lepas xda apa nak buat...so set dengan 2 orang gadis jelita ni,buat short photoshoot...well,maybe agak x memuaskan masa photoshoot tu..tapi ini la hasil nya.

thanks to mr Muham , Dedey , dan jugak Nanad sebab sudi bagi kejesama




Sunday, 29-Jun-2008 13:35 Email | Share | | Bookmark
Photoshoot at Sungai Besar

 
 
 
View all 7 photos...


















Friday, 27-Jun-2008 08:44 Email | Share | | Bookmark
Black n White itu MENAWAN

 
 
 






Suddenly fall in love with black n white..hehe..
so what to do?make some lah...
please?i need a "colorful" world again??
aiyark..black and white also color rite??
hehe..



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net