Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Jun-2008 18:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan Edi & Syikin

 
 
 
View all 8 photos...
hehe..baru nak upload wedding ni

thanks to Broz (Http://zalhilmy.fotopages.com)..sebab ajak aku Tag bersama..kau orang memang skillfull photographer... korang x buat pengantin tu bosan pun..sentiasa ada idea ..hehe
















Tuesday, 24-Jun-2008 14:41 Email | Share | | Bookmark
Majlis pertunangan Zainal & Nurul Hidayah

ada orang berkunjung
Nurul dok Mekap lagi..
Sempat beli belah lagi..
View all 34 photos...
Alhamdullilah..Setelah lama aku menyepi..sekarang aku kembali untuk mengupload apa yang aku shoot recently..



*ps/gambar dalam fp nih memang kaler die pelik sikit..sowi


Saturday, 7-Jun-2008 10:21 Email | Share | | Bookmark
My 22th Birthday!

 
hehehe...happy birthday to me!..yeay..dah 22 pun umur aku..sekejab je dah besar..masa memang sangat pantas berlalu..
well..secara zahirnye..rasenye xde sangat kot berubah aku ni?still cute,handsome dan comel macam dulu...(makin comel maybe?)
secara dalaman...hurm..ada la sikit? (tapi aku malas nak citer sebab panjang sangat!)

Anyway...aku nak ucapkan berjuta2 lemon terima kasih kepada semua sahabat2 aku yang sentiasa menjadi Sahabat Sejati .. kauorang semua memang best !.


(This pic was taken at my 1st birthday ..and tat is my beloved mom..)

Thanks again for supporting me what ever i do..and i believe..without u all.im not who i am now...(soli..english bloken..)


Monday, 26-May-2008 11:09 Email | Share | | Bookmark
KBP batch 2004/08

 
 
 
View all 5 photos...
Erk..sorry guyz..baru dapat Upload gambar u all...hehehe

actualy DInner diorang nih dah lama pun..aku dah lupe nak masukkan dalam Fp...huhuhu...
Sorry Guyz..anyway u all the best.











*gambar bawah sekali tu Muham minum..memang mamat ni..air oren tu aku punye!ko tetibe grab!... ...xpe2..nanti lanje tgk DragonBall

*anyway...Wish u all the best..lagi 10 tahun kot2.buat gathering..ajak la kami2 lagi..hehe..nak tgk memasing cemana

*last of all..Thanks to miss kunang2(firefly) sebab sudi invite kitorang...thanks sangat2.it was great to meet u all


Thursday, 22-May-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
pertunjukan Laser Putrajaya

 
 
 
View all 12 photos...
hehe.actualy semalam saja je jalan2 nak shoot.tetibe dengar anoucement yang katakan ada performance satgi lagi..tu begegas tu..dengan kekurangan lens.aku pun pegi la pacak tripod..tapi tuh la..xdapat port menarik sebab x ready awal2..huhuhu..

nanti ada masa aku nak gi lagi..REPEAT!..huhu



<---


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net