Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-May-2008 00:56 Email | Share | | Bookmark
Faizal & Aiza Wedding

 
 
 
View all 7 photos...















Here Some Update For Faizal & Aiza Wedding..More Photo Will Coming SOon


Monday, 28-Apr-2008 08:23 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon - Faizal & Aiza

 



Heheh....Wedding yang nice..Tahniah kepada 2 Faizal dan Aiza .
actualy memang penat gile.dah ler 3 hari kusus kat morib.pastu
sambung pulak 3 hari wedding diorang ni..tapi aku sangat2 puas hati
dengan kerjasama yang diberikan..

Thanks to Mama Andam jugak..sebab sangat sangat dan sangat sporting
*To Muham - Jangan Kembang idung lelebey wei..aku taula Mama Andam tu puji Kau Ensem..!


Tuesday, 15-Apr-2008 14:03 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Huda & Fendy (Tag with Suzie)

 
 
 
View all 9 photos...
















Hehe.thanks for Suzie (Real Op) for Inviting me as his Tag..
As for Bakal Pengantin kita ni..Tahniah Diucapkan kepada mereka.
bila nak kawin nanti cari2 la kami.ada special Rate for u

More Picca's Here!


Monday, 7-Apr-2008 16:15 Email | Share | | Bookmark
Rizal & Hanum - Tampin

 
 
 
View all 5 photos...
eheh..weding kali ni berlangsung dengan penuh meriah,terima kasih diucapkan kepada pengantin dengan kerjasama yang diberi,and moga bahagia sokmo












Wednesday, 2-Apr-2008 01:21 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Rezal & Mek - Kelantan

 
 
 
hehehe..actualy wedding nih aku just TAG dengan mr Nikolas je..tapi memandangkan aku dah ada buat sikit editing..so here it goes









[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net