Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Apr-2008 00:31 Email | Share | | Bookmark
Maulidur Rasul UKM

 
 
 
View all 10 photos...
ehehe..kalau masuk entry kali ni..which mean aku dah Buat 1 pusingan 1 years,yeay!
inila 1st event yang ada dalam fotopages aku,thanks to mr nikolas sebab pakai camera aku taunlepas amik..hehe..tahun ni aku lak..tahun depan die,tahun lagi 1 aku lak ..gitu l sampai aku pencen..wakakaka

Neway...kali ni agak best dan thrill.sebab aku naik moto dan siap panjat bukit dan nyorok dalam semaks...hehehe





















Saturday, 22-Mar-2008 17:04 Email | Share | | Bookmark
Maulidur Rasul Peringkat Kebangsaan - Bukit Jalil

kerjasama antara insan
Makan dulu..sebelum Berarak
Mengeratkan lagi silaturahim
View all 16 photos...


eheh..shoot with (borrowed) compact canon ixus, thanks to zhafarina sebab kasi pinjam camera kau..nanti aku belanja mcd..hee

*ps : gambar muke kami masuk sokkabar Hmetro.nanti aku scan


Friday, 7-Mar-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
New Baby Born!

 
 




huhuhu...baru je beranak tadi...ahuu...comel sungguh mereke....tapi aku x tau yang mane 1 beranak..banyak sangat kucing ngandung kat umah aku nih?ntah2 sume branak skaligus kot??esh2...tah sape tah bapak die..heheh


Wednesday, 27-Feb-2008 01:41 Email | Share | | Bookmark
Recap #1

 
 
 
View all 5 photos...
well,dah lama x buat gambar style wedding nih...hehe..kali nih aku cuba cara hi key pulak..dah bosan dengan lo key2 nih....











More Will COming SooOn~~


Monday, 18-Feb-2008 04:31 Email | Share | | Bookmark
Drift Ukm

 
 
 
View all 7 photos...
Semalam pegi drift UKM, masa tu baru balik dari Royal Adelphi Seremban,jadi urusetia untuk mesyuarat,balik2 nampak ada Banner Drift UKM ,
Otak Tengah jiwa kacau, so nak lepas stresss pegi je lah shoot seketul 2 .












(team drift)


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net