Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Feb-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
Finaly..Penang Island - 12 Hour

 
 
 
Hehe.Dah lama nak update penang,Tapi disebabkan Masalah "jiwakacau" yang melanda pc aku, so aku terpaksala bersabar ..

Penang Memang menyeronokkan, dengan bandarnya, orangnya, dan makanan nya,


Pagi di Penang






Sunday, 10-Feb-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
Before Big Update....here it goes

 
 
 
View all 4 photos...
Semalam pegi bagan lalang dengan Fmuham,actualy mamat tu nak cari singe berjoget.tapi disebabkan aku dah bosan dengan singe joget..so aku cadangkan die pegi ke Bagan lalang..

hehe..jakun jugakla kitorang jumpe pantai..dah lama x main pantai..walaupun x mandi..tapi basah2 jugak la semata2 nak dapat shoot..huhu..









*More Pic coming soon ..
*penang nanti aku update..banyak sangat nak kene susun


Monday, 4-Feb-2008 13:41 Email | Share | | Bookmark
Dinner at Equatorial Bangi - Jabatan Pendaftar UKM

 
 
 
View all 38 photos...
hehe..actualy..banyak gambar yang x dapat aku nak upload..sebab..lepas je abis snap2 ni..cf card aku terus Corrupt!aku pun x tau kenapa..possibly sebab Virus ..

Anyway ni antara gambar yang dapat diselamatkan ..sorry to warga UKM..next year panjang umur kita snap lagi..















Anyway memang Enjoy sangat2 malam tu.


Sunday, 3-Feb-2008 17:38 Email | Share | | Bookmark
Wedding Redzuan Shah & Irna Edaura

hehe..lama dah tak update wedding.anyway sites baru untuk wedding masih dalam pembikinan..so nak x nak..aku upload la sini dulu..





More Pic Here


Tuesday, 29-Jan-2008 14:03 Email | Share | | Bookmark
12 Hour Melaka Trip pt 2

 
 
 
View all 6 photos...












[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net