Undermysin's FotoPage

By: Izwan Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Jan-2008 13:51 Email | Share | | Bookmark
Melaka 12 Hour Trip - Undermysin

 
 
 
View all 5 photos...
hehe..lama dah x upload pic..bz dan xda mood sangat nak upload sangat ..thanks to my friend Nikolas.at least dia ada jugak up2 kan sikit pages .anyway...aritu pegi ke Melaka..for 12 hour trip ..even x dirancang..tapi this what i manage :


Sebelum pegi Basuh kete dulu...


Perjalanan seorang photographer..


Penat jalan naik beca pulak..hehe


will of life?


taichi mastaa..

*aku saje buat gambar black n white..hehe


Wednesday, 23-Jan-2008 10:49 Email | Share | | Bookmark
Bandar Raya Bersejarah Melaka

 
 
 
View all 4 photos...
Assalamualaikum,

salah satu bandar yang penuh ngan sejarah di Malaysia nie......(Melaka)


muara sungai duyong


perkanpungan portugis


banda hilir


banda hilir

tunggu wan nyer lak....


Wednesday, 23-Jan-2008 09:43 Email | Share | | Bookmark
muham in action

 
 
salam everyone....

this from me.....



one more



tunggu from wan lak....


Monday, 14-Jan-2008 23:06 Email | Share | | Bookmark
Ganu on petang . senje..











hehe..abis2 sume..bas kul 10..dok nunggu bas ..aku gi cuci skit la gamba...xbanyak yang cuci..dalam 25 keping je..ganu nye rege cuci agak expensive..50sen skeping..hehe

so...gitu la sebe sikit "12 hour travel" di terengganu..walaupun banyak tempat menarik aku x dapat gi..tapi at least..aku dapat beberapa pengalaman dan belajar sesuatu yang baru..iaitu berkomunikasi dengan public

*next plan - KotaBharu!


Monday, 14-Jan-2008 22:31 Email | Share | | Bookmark
Ganu - jalan2 Kuala teganu la pulak (tengahari)




haaa..orang2 kat teganu ngan kelantan ni..memang cukup gemar dengan emas..malah.kebanyakan orang sanggup datang ke terengganu / kelantan untuk menukar atau membeli emas..mungkin kerana murah atau banyak jenisnya..huhu


Salah 1 masjid yang agak terkemuka di kuala terengganu (masjid terapung ngan masjid kristal x sempat gi..singgah dalam bas je)




Salah 1 yang aku kagum dengan budaya terengganu.kalau waktu semayang je.diorang slambe je tinggal barang2 jualan diorang..kejar waktu semayang berjemaah.or at least ada penganti la kot?..kalau kite kat putrajaya nun?azan maghrib je trus cabutss...hehe


pekerja batik affa ..dia ni kira model la..kira display pembuatan batik nih..hehe



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net