Undermysin's FotoPage


My name: Izwan Azman
My Fotopage: http://undermysin.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
nadiah ibrahim
View this Fotopage latest entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
jurugambar kahwin snapfever com
Latest entry:coming soon.....
coming soon....... ++isfann ++www.snapfever.com ++019 330 86 20 ++ isfan.snapfever@yahoo.com http://isfanizal.fotopages.com http://www.flickr.com/photos/isfann http://www.snapfever.com facebook ID : isfan iskandar View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
aNoy FotoPage
Latest entry:Cuti2 time CNY
Tuk kesekian kalinya, bile dah takde choice maka Port Dickson jadik sasaran. Omputih kate, better than nothing kan. Abih pusing dari ujung ke ujung nak carik hotel yg memenuhi kehendak. Tak la hampir semua hotel dkt p.d penah try tapi nih gara2 byk yg dah fully booked. Pejam mato dan click YES saje :P Venue : http://www.legendiwh.com.my/index.htm( The Legend International Water Homes) Dated : 19th & 20th Feb 2010 View this Fotopage entry
wondering...nama opmutih best sgt ke??
penembak TakMati
Latest entry:Kimi N Atul
View this Fotopage entry
ejard kethot
Latest entry:end
e.n.d View this Fotopage entry
Shahroll Photography
Latest entry:Advertise your blog/website on Shahrulhairy.blogspot.com
Salam and Hello to all! =D 1Malaysia! Anda berminat untuk mengiklankan blog ataupun website anda di Shahrulhairy (SH)?? Tidak kira blog anda sendiri (personal blog) mahupun website perniagaan anda. Pasti akan menguntungkan dengan kadar hits yang masuk ke dalam blog / website anda semua. Apa yang Shahrulhairy (SH) blog tawarkan kepada anda semua? Kategori Blog Personal. -Dengan bayaran serendah RM10 sebulan anda akan mendapat tapak 125x125 pixel di sidebar blog SH ini. Manakala jika anda berminat... View this Fotopage entry
Khalil Family
hotchiliephotoartdesign fotographer
Latest entry:cinta antara kita ( edisi mei )
lokasi: sg choh, rawang - alya & dayat... :-> baru nk updated....dah berkurun lamenyer..... View this Fotopage entry
Carl Bella
Latest entry:www.carlbella69.com telah dibuka untuk public..
Please visit my new website: http://www.carlbella69.com Below is my carlbella69 group photography.... Treasure your moments Creations.... PHOTO: 3 of Carlbella Troopers View this Fotopage entry
f m u h a m photography
Latest entry:Majlis Cukur Jambul Zara Damia
Majlis Cukur Jambul Zara Damia : Coming Soon :P :P :P more photo http://bit.ly/dzf3xg(click here) View this Fotopage entry
Lyn Creativo
Latest entry:Cat Audition
entry kali di creditkan pada wan, tok wan & azmie yg berkeje same menjayakan (skima plak ayat aku) shooting session dengan Jojet, Buyut, Kakak dan Nikolasaswad View this Fotopage entry
zura aizura
Latest entry:Teater Prambanan dan Kisah Sang Hanuman
Rasa bertuah menjejakkan kaki di bumi Jogja. Mewah dengan kesenian dan sangat unik. I'll upload more pics later. Enjoy dulu gambar2 teater Prambanan nih. Setting pentasnya sangat cantik. Boleh nampak candi Prambanan as a backdrop. Dan kebetulan pada hari kami menonton bulan sedang mengambang. Beautiful. Tinggal lagi saya je x pandai amik gambar. Hohoho.. ;-) View this Fotopage entry
iqwa izwa
Latest entry:Solemnization Yan&Yasser l 2 ogos 2008
Bulan yang paling agak sibuk....bulan 8...untuk tarikh 2 Ogos 2008...first wedding pada bulan ogos yang dijalankan dilabis, johor....Yan&Yasser View this Fotopage entry
Helmy Anuar
Latest entry:NOTIS PERPINDAHAN!
Kami telah berpindah ke blog: Click sini www.myownlensa.com View this Fotopage entry
Main susun da
Jouhari Ali
Latest entry:Saya tak mahu bersubahat lagi
Website ini dari israel. http://whois.domaintools.com/fotopages.com Saya tak mahu bersubahat menjana ekonomi mereka. sekian View this Fotopage entry
sniff sniff, I'm ok
BroZ Graphic Design
Latest entry:Kami gegarkan MALAYSIA
Salam semua...skrg aku dh kurang aktif didalam aliran fotopages dh... skrg move kpd facebook... so add la aku klu free2 2..nk btnya, blajar mengenai editng...boleh lah add aku... mie broz | zalhilmy ismail man broz | zalhilman ismail n utk melihat gmbr2 grup kitorng leh lah tgk kat site nie http://gerila.deviantart.com ~ gmbr2 tkini n editing y smakin meningkat ada dsna... orng kata kitorng rabak,longkang n merapu so kitorng dh prove we PHOTO RADICAL MALAYSIA akan gegarkan KLUE URBANS... View this Fotopage entry
Majapahit the P A H E T
Latest entry:Green Apple
sudah lama sy tak upload di sini :D View this Fotopage entry
Sani Rahman
Kami telah berpindah ke : Blog : http://www.arunamaya.com/belog View this Fotopage entry
Latif & Sabrina
nOoRsiLawAtI Ahmad
Majlis perkahwinan yg direkomen abang zam,carbella.thanks abg zam View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
kacuks mraz
Latest entry:Portraiture SRMers @ Sg. gabai
Portraiture SRMers @ Sg. Gabai this time, saya postkan pic masa saya buat potraiture session utk SRMers UTMJB. Potraiture session ini di buat di area Sg. Gabai, HUlu Langat. Sangat best sebab dorg semua ni sgt sporting. Mula berkumpul di Shah alam pada pukul 7.30am, dorang terus bergerak menghala ke Sg. Gabai. Perjalanan mengambil masa sedikit sebab dorg menunggu yg lain di beberapa lokasi.. Konvoi sebanyak 7 biji kereta ini sampai di Sg. Gabai pada pukul 10am. Sesi potraiture ini berlangsung sejak d... View this Fotopage entry
yus & man
a t Y Y a is art Y art
Latest entry:candid street at kota bharu,kelantan. [ B&W]
View this Fotopage entry
yanadcute yana
Latest entry::: dilapidated house ::
View this Fotopage entry
shiemz halimz
Latest entry:M I N E
Askum, kepada kawan2, terima kasih menjengah masuk ke fotopages ini. Mulai saat ini, fotopages ini tidak lagi akan diupdate kerana saya akan meng'update' sebarang gamba di dalam http://www.shiemz.net(blog) saya sendirik... so, sila la jenguk2 ke blog saya ok... terima kasih di atas komen anda semua. Salam.. 8-) LOL :-D View this Fotopage entry
Affiq Izwan Khamaruddin
Latest entry:Ijam & Adah
Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. :-D Jangan lupa, drop some comment.. ;-) View this Fotopage entry
liyana abdul rahman
Latest entry:KAMI BUAT COME BACK!
Pantang diriku di cabar! hehehe saje2 gurau dlm niat =P before nih.. ade opinion n feedback yg xsedap nak dengar.. so here are our comeback. more in our NEWLYWEDS at http://newlyweds.fotopages.com terima kasih atas kritikan anda.. =) View this Fotopage entry
ColourMePretty L
Latest entry:+Wedding Aliza & Hadzreel+
Wedding Aliza & Hadzreel +Venue: Dewan Perdana Felda, KL +Date: 29 March 2008 +Time: 8.00pm +Photog: Adi Nang and Kacuks this time, saya poskan picca wedding aliza and hadzreel. wedding ini berlangsung at dewan perdana felda, kl. as usual, ini saya dan adi gerak dari puchong jam 5.30pm, and sampai dewan perdana felda around 6pm. kitaorg sampai awal, coz makeup artist tak sampai lg. so, kitaorg start dgn amik detail dulu, then baru amik aliza makeup. masa masuk bilik bersiap, nmpk al... View this Fotopage entry
rudy Azwan Sairan
Latest entry:kesian blog ni lama tak update
kesian blog ni lama tak update Kesian gak tengok fotopages saya ni, takde apa-apa pembaharuan selepas saya berpindah ke blog http://rudyazwan.com/blog . Apa boleh buat, 1 blog je cukup lah untuk update gambar-gambar perkahwinan kot kan. Ops, sebelum terlupa, gambar kat atas tu rumah baru saya, gambar tu masa pertama kali dapat kunci, kesian rumah tu kosong je lagi..Nanti saya upload gambar yang dah siap renovate. Alhamdulillah dan syukur kepada Allah s.w.t sebab bagi rezeki kat saya da... View this Fotopage entry
sapex xoxo
Latest entry:WANTED!
www.ministryofmoment.com View this Fotopage entry
Honeywati Photography
Latest entry:about us
OUR NEW WEBSITE -->>> http://myasianphoto.blogspot.com ---> view by album@flickr http://www.flickr.com/photos/honeywatiabd klik here for more new updates SILA BUAT TEMPAHAN 6 BULAN LEBIH AWAL DARI TARIKH MAJLIS ANDA TO REQUEST QUOTATION PLEASE EMAIL US AT ibbney241@yahoo.com or YM : ibbney241@yahoo.com lets chat with us.... 8-) sila email/sms/call --->> nama : tarikh nikah/berinai/sanding : lokasi rumah/dewan/hotel : time : ... View this Fotopage entry
Adli Ghazali
Latest entry:my another half..
http://adlighazali.blogspot.com( my another half) View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
edy gempaq
Latest entry::::Saufi & Sarah:::
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ammar Azhar
Latest entry:Shamil and Musfirah - Akad Nikah Ceremony (21st June 2008)
Both Shamil and Musfirah were my juniors back in Al-Amin Bangi. I was appointed as the Emcee of the wedding ceremony but i brought along my camera just in case i'd needed it. I was preoccupied wt other stuff during the akad, n by the time i arrived, the lounge was fully packed, leaving me with no choice but to shoot wt a tele from outside the house, through the windows. never have i done this before but it was kinda cool, papparazi like :-D i'd like to congratulate both Shamil n Musfirah on their weddi... View this Fotopage entry
akmal adanan
Latest entry:INI ENTRY TERAKHIR
Hai, rasanya masa sudah tiba. Akmal terpaksa ucap selamat tinggal kepada fotopages. dua tahun dlm fotopages nie mengajar akmal banyak perkara. Dari sini akmal dapat banyak infomasi, ramai kawan, dan juga client-client yang mempercayai hasil kerja akmal. Dan di sini juga, akmal banyak menimba ilmu, belajar, dapat pengalaman. Segala-galanya indah - terasa baru semalam akmal belajar mcm mana nk masukkan header, macam mana nk masukkan gambar besar, macam mana byk langi laaa. Dan hari nie akmal terpaksa ucap... View this Fotopage entry
marya clara
Latest entry:Ghost Train...:)
View this Fotopage entry
Phizy Phizy
Latest entry:Luqman & Hasanah's Wedding day!!
i'm soooo sorry for the long silence.. been busy with work and other stuffs.. anyways..this is an old entry..i'm supposed to upload it earlier..but like i said..been bz.. it seems like FP has a server problem..i managed to upload only 13 pics..no worries..i'll upload the rest later.. Luqman & Hasanah's wedding ceremony..i tagged with Kay on this one..so help yourselves..!! View this Fotopage entry
chalizee wawa
Latest entry:me and anden in KOSMO! 27 April
been quite busy lately..this entry was our travel journal to Bangkok in March, sent to KOSMO! newspaper..thanx to timmy-KOSMO! journalist for the opportunity..for more pics click http://www.flickr.com/photos/chalizee(here) View this Fotopage entry
observation tower @ g.brinchang
Nadia Yusof
Latest entry:SAD, BUT T.R.U.E
if i keep posting here..i'll keep feeling guilty.. so from now on paperh34rt photography will be moving to http://paperh34rt.wordpress.com View this Fotopage entry
very ugly pic but very memorable..
Nur Liey
Latest entry::: Good Bye Fotopages ::
Assalamualaikum n hai pada sesiapa yg sudi menjenguk ke fotopages saya nieh... Ingin dimaklumkan di sini yg saya akan berhijrah ke ---> http://nurli3y.wordpress.com/ jadi pada sesiapa yg mengikuti hasil2 photo saya bleh la klik link di atas.... terima kasih pada kengkawan yg sudi singgah dan komen gambar2 saya kat sini... so sudi2 la komen gambar2 kat wordpress saya lepas ni ye... :-D :-) good bye fotopages... LOL View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
Raja Lanun Raja Buangan
Latest entry:Announcement
Salam guys, Would like to inform. Http://rajalanun.fotopages.com officially close from now. I already move to http://www.rajalanun.com/blog Terima kasih kerana memberi sokongan dan galakan kepada saya melalui review, comments and critiques yang membina. Semoga perjuangan anda semua juga diberkati Allah. Andai kata ada salah silap daripada saya disini, minta ampun dan maaf. Buat masa ini anda masih boleh lawati http://gezzeg.fotopages.com atau http://www.gezzeg.com untuk mendapatkan ma... View this Fotopage entry
terminated account
View this Fotopage latest entry
MelurPutih AinNajwa
Latest entry:Colors Of Alya's Bday Party
td was my niece's bday party. at Kizsports & Gym, Great Eastern Mall. aku mtk tlg kat Jimi, amekkan gamba. Skali Nadia pon ade. lagi meriah la. haha. time kasih kat kowg. klu kowg xde, aku terkapai2 weyh. macihh ekk! entry by: Najwa_La View this Fotopage entry
bo jot
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
noi MW
View this Fotopage latest entry
Izzat Ismail
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016